More

  10 citate care sa va ajute sa imbratisati noile inceputuri

  Ma mangaie sa stiu ca exista intotdeauna mai multe feluri de a privi orice situatie. Cand suntem respinsi, avem tendinta de a merge direct catre o idee infricosatoare, cum ar fi „Nu sunt suficient de bun”. Dar la fel de usor putem alege contrariul. Putem alege sa vedem respingerea ca pe un lucru pozitiv.

  2. „Viata este simpla. Totul se intampla pentru tine, nu pentru tine. Totul se intampla exact la momentul potrivit, nici prea devreme, nici prea tarziu. Nu trebuie sa-ti placa… este mai usor daca iti place.” – Byron Katie

  Aceasta este o schimbare majora a perceptiei de la a juca cartea victimei la a-ti detine puterea personala. Cand incepem sa ne folosim puterea in loc sa o dam, suntem capabili de miracole. Miracolele sunt schimbari ale perceptiei de la frica la iubire.

  3. „Depasirea unei experiente dureroase seamana cu trecerea maimutelor. Trebuie sa renunti la un moment dat pentru a merge mai departe.” – CS Lewis

  Ori de cate ori stiu in adancul inimii mele ca trebuie sa fac o munca de iertare, incep cu vointa. Disponibilitatea de a ierta pe cineva sau o situatie este tot ce este nevoie pentru a crea vindecare. Incepeti cu o mantra simpla in fiecare dimineata si seara, cum ar fi „Sunt dispus sa iert”. Puteti chiar sa faceti un pas inapoi si sa incepeti cu „Sunt dispus sa fiu dispus sa iert”.

  4. „Nu este vorba despre „ce pot realiza?” dar ‘ce vreau sa realizez?’ Schimbare de paradigma.” – Brene Brown

  Cand totul se prabuseste aparent, este mai important ca niciodata sa stii clar directia in care vrei sa mergi pe masura ce mergi inainte. Concentreaza-te pe cum vrei sa te simti in fiecare domeniu al vietii si apoi incepe sa faci activitati care sa creeze acele sentimente dorite. Este vorba despre tine. Ce vrei sa realizezi?

  5. „Obiectivul nu este sa faci arta, ci sa fii in acea stare minunata care face arta inevitabila.” – Robert Henri

  De fiecare data cand m-am mutat acasa, am inceput noi locuri de munca, am incheiat relatii, am participat la noi activitati sau am calatorit in strainatate, acele sentimente de anxietate si indoiala pareau sa apara. Nu exista nimic „spiritual” sau „pozitiv” in a-ti ascunde sentimentele. In schimb, este foarte important sa-ti simti sentimentele intr-un mod constructiv. Pentru mine asta inseamna blogging, ciclism montan si crearea de noi cursuri de yoga. Ideea este sa va simtiti sentimentele si sa va exprimati in timp ce iertati, stabiliti noi directii si mergeti mai departe.

  6. „Cand dansezi, scopul tau nu este sa ajungi intr-un anumit loc de pe podea. Este sa te bucuri de fiecare pas de-a lungul drumului.” – Wayne Dyer

  Ori de cate ori ma simt nesigur in legatura cu viata sau vreau sa incerc ceva nou, reactia mea este sa incerc imediat sa controlez totul in incercarea de a crea un sentiment de ordine in viata mea. Vreau sa vad intreaga cale si sa stiu sigur ca fiecare decizie este „corecta” inainte de a lua masuri. Cu aceasta mentalitate, am petrecut ani de zile gandindu-ma sa fac lucruri, dar niciodata nu faceam de fapt pasii necesari pentru a-mi crea viata la care visam. In schimb, incercati sa faceti un singur pas si aveti incredere ca atunci cand aveti nevoie, urmatorul pas va fi dezvaluit. De fapt, nu exista nicio certitudine.

  7. „Asteptarile sunt mama tuturor frustrarilor.” – Antonio Banderas

  Cand avem o multime de asteptari cu privire la ceea ce ar trebui sa se intample in viitor si la modul in care oamenii ar trebui sa actioneze, ne pregatim pentru judecata si dezamagire. Apropo de judecata…

  8. „Cea mai inalta practica spirituala este observarea de sine fara judecata.” – Swami Kripalu

  Tindem sa fim cel mai rau critic al nostru. Pe masura ce faci schimbari in viata, este mai important ca niciodata sa fii bland cu tine insuti si sa nu te indrepti in tara fricii, gandindu-te la toate lucrurile pe care ar fi trebuit sa le ai si pe care le-ai fi putut face pana acum. Esti exact unde trebuie sa fii, iti amintesti?

  9. „Nimeni nu iti poate da un sfat mai intelept decat tine.” – Cicero

  De multe ori lasam actiunile noastre sa fie dirijate de opiniile altora. Cautam aprobarea in afara noastra si, ca rezultat, pierdem atingerea propriilor placeri, antipatii si dorinte. Fiecare dintre noi are propria noastra indrumare interna care ne arata calea prin confuzie. Acele pasiuni ingropate si dorinta puternica de a crea ceva vin din Ghidul tau interior.

  10. „Cu cat suntem mai speriati de o munca sau de o chemare, cu atat suntem mai siguri ca trebuie sa o facem.” – Steven Pressfield

  Risca, pentru ca dupa parerea mea, a nu o face este adesea mai riscant. „Ea” in acest caz ar putea fi sa renunti la job, sa-ti spui parerea, sa renunti in cele din urma dintr-o relatie nesanatoasa, sa incepi un blog cu mancare, sa spui nu sau sa faci totul in noul tau plan de afaceri. Aveti intotdeauna un sistem de ghidare interioara pe care il puteti accesa in orice moment prin rugaciune, meditatie si ascultare. Cu aceasta indrumare, nu este nimic de care sa te temi.

  Un lucru pe care il stiu sigur este ca invatam despre noi prin experiente noi. Asa ca, oricare ar fi sfarsitul si noul inceput pentru tine in acest moment, lasa-te maturat de dulcea libertate care vine cu el. Cresterea este dupa colt.

  Share

  Latest Updates

  Frequently Asked Questions

  Related Articles

  „Fara asteptari, fara dezamagiri”: 67 de citate despre incredere

  Intotdeauna exista acea persoana in care ai avut cea mai mare incredere, doar pentru...

  332 de citate care iti vor da putere sa nu renunti niciodata

  Ei spun „Cand viata iti da lamai, fa limonada”. Eu spun „Cand viata iti...

  10 citate motivationale care sa te ajute sa te simti mai bine

  Susurile si coborasurile sunt normale si este imposibil sa ai o atitudine pozitiva in...

  40 de citate despre manipulare

  Simplu spus, manipularea este o tactica pe care oamenii o folosesc pentru a obtine...