More

  Poti sa iubesti pe cineva, dar sa nu fii atras sexual de el? Gaseste raspunsul!

  A vorbi despre dragoste in timp ce neglijezi sexul este ca si cum ai manca fara desert. Da, nu este necesar, dar face lucrurile mai dulci. Poti sa iubesti pe cineva, dar sa nu fii atras sexual de el? Ei bine, in primul rand, este aproape imposibil.  

  Cu toate acestea, este greu sa iubesti pe cineva, dar sa nu fii atras de el sexual. Oricare dintre cei doi trebuie sa vina primul, indiferent daca te-a atras sexual mai intai sau te-ai indragostit mai intai si urmeaza atractia sexuala. Dupa cum s-a spus mai sus, sexul este desertul iubirii.

  Acum vom vorbi despre un lucru interesant: intrebarea care a aparut mai devreme despre daca poti iubi pe cineva fara atractie sexuala sau nu. Sa trecem prin fiecare detaliu pentru a te face sa intelegi. Dar nu vom da niciun raspuns absolut pentru ca fiecare are propriile ganduri si pareri.

  Atractia sexuala este necesara

  Ai putea spune ca sexul nu este totul intr-o relatie, dar nici nu este ceva de ignorat. Trebuie sa fii compatibil in orice cu partenerul tau pentru a face lucrurile sa functioneze, unul dintre ele fiind sexul. Trecerea printr-o aventura sexuala uimitoare va afecteaza direct relatia.

  De fapt, multi oameni se indragostesc prin atractie fizica, care este aproape de atractia sexuala. Astfel, atractia sexuala poate sa nu fie cel mai important lucru, dar este necesara. Cititi si Caracteristicile unei relatii sanatoase si nesanatoase

  Ar putea creste in timp

  Nimeni nu simte scanteia sexuala chiar de la prima data. E bine, totusi. Nu inseamna ca nu vei simti niciodata atractie sexuala fata de partenerul tau. Ai intotdeauna potentialul de a-l creste in timp. Pentru unii oameni, ei trebuie sa fie conectati mai intai prin inima si suflet, in timp ce totul va urma exemplul.

  Cu cat va apropiati mai mult unul de celalalt, cu atat veti fi intim. Chimia sexuala urmeaza indeaproape dupa.

  Incercati sa cresteti scanteia

  Incertitudinea este singura certitudine care exista. Deci, nu exista nicio incertitudine ca in cele din urma vei creste atractia sexuala fata de partenerul tau. Daca nu o faci, incearca sa-l cresti. Atractia sexuala nu este ceva de la sine inteles. Faceti-l sa functioneze depunand niste eforturi.

  Poti incerca sa creezi un sentiment intim cu ei pentru a vedea daca poti fi sau nu atras sexual de ei. Daca nu ai incercat asta inainte, atunci fa-o. S-ar putea sa fii surprins de rezultat. Incepeti usor de la o cina romantica la o scena de baie aburinda.  

  Intensitatea atractiei in timpul intalnirilor

  Stii intotdeauna daca esti conectat cu o alta persoana sau nu, in orice mod posibil. Spune-o fizic, psihologic si sexual. Cand se va intampla? In timpul intalnirii initiale. Dar atractia sexuala ramane adesea in urma, deoarece multi oameni sunt atrasi mai intai de aspectul fizic si de frumusetea mintii.

  Cand stii deja ca nu esti atras sexual de ei de la prima data, ar trebui sa faci asta sa functioneze atunci cand te intalnesti mai tarziu. Deci, poti sa iubesti pe cineva, dar sa nu fii atras sexual de el? Nimeni nu poate raspunde cu adevarat.

  Sexul este complementul iubirii

  Nu fi sceptic fata de sex. De fapt, s-ar putea sa iubesti pe cineva fara atractie sexuala, dar sa te intalnesti cu el este altceva. Intalnirea este aproape imposibila fara sex. Intr-o relatie, va veni un moment in care iti pierzi interesul fata de partenerul tau, iar sexul nu este cel mai bun mod de a remedia.

   Inceperea unei relatii fara atractie sexuala este riscant

  Cand te indragostesti de cineva, dar nu esti atras sexual de el, mai bine iti pui o intrebare buna inainte de a te decide daca vrei sa te intalnesti cu el sau nu: de ce nu simti asta. Este important sa afli daca este din cauza ta sau a lor.

  Nu sunt destul de frumoase? Sau exista un alt motiv? Daca nu gasesti raspunsul si nici nu poti fi atras sexual de ei, nu-ti asuma riscuri intalnindu-te cu ei.

  Probabil ca inca nu ai trecut de la fostul tau

  Ei bine, acesta este bun, poti sa iubesti pe cineva, dar sa nu fii atras sexual de el? De ce nu simti atractie sexuala? Poate pentru ca nu ai trecut inca de la fostul tau. Probabil ca ai fost prea atras sexual de ei, incat i-ai stabilit ca standard.

   Dragostea si sexul ar trebui sa stea unul langa altul

  Sexul este stabilizatorul iubirii. Se mentin unul pe altul in echilibru. Poti avea un sex bun cu dragoste, dragostea ta va fi completa cu sex. Ambele ar trebui sa stea una langa alta. Sexul poate nu este felul principal, dar este desertul. Nu ai nevoie de desert de fiecare data cand mananci, dar esti mereu fericit sa il ai.

  Pentru unii oameni, unele lucruri conteaza mai mult decat sexul

  Scanteile si chimia nu dureaza mai mult decat dragostea si compatibilitatea. De aceea unii pun acele lucruri peste dragoste si nu gresesc deloc. Cand vei fi mai in varsta, sexul nu va mai fi la fel de important.

  Cea mai pasionala relatie este cea pe care o gasesti cel mai compatibila cu partenerul tau. Cu toate acestea, atractia sexuala conteaza cand esti tanar. Va face mai compatibili unul cu celalalt.  

  Totul depinde de compromisul reciproc

  Deci, poti sa iubesti pe cineva, dar sa nu fii atras sexual de el? Totul se reduce la compromis. Cum ai accepta asta? Partenerul tau e de acord cu asta? Esti de acord cu asta? Tu esti singurul care detine raspunsul. Vezi cat de bine te intalnesti fara sex. Daca amandoi nu va deranjeaza, atunci de ce sa nu incercati?

  Ei bine, fiecare are propriul sau caracter unic. Nu am putea defini niciodata ce este corect si ce este gresit. In timp ce altii spun ca este imposibil sa ai dragoste fara sex, poti fi altfel. Concentreaza-te doar pe tine si defineste ce vrei de la relatia ta. Chiar daca incepi lucrurile fara atractie sexuala, ar trebui sa incerci sa o cresti in timp.

  Share

  Latest Updates

  Frequently Asked Questions

  Related Articles

  „Fara asteptari, fara dezamagiri”: 67 de citate despre incredere

  Intotdeauna exista acea persoana in care ai avut cea mai mare incredere, doar pentru...

  332 de citate care iti vor da putere sa nu renunti niciodata

  Ei spun „Cand viata iti da lamai, fa limonada”. Eu spun „Cand viata iti...

  10 citate motivationale care sa te ajute sa te simti mai bine

  Susurile si coborasurile sunt normale si este imposibil sa ai o atitudine pozitiva in...

  40 de citate despre manipulare

  Simplu spus, manipularea este o tactica pe care oamenii o folosesc pentru a obtine...