More

  Kim Kardashian și Kanye West participă separat la meciul de baschet al fiicei North

  Kim Kardashian și Kanye West au participat vineri la meciul de baschet al fiicei lor North. 

  Deși s-ar putea să nu au vorbit în ultimul timp, Kim Kardashian și fostul ei soț Kanye West au participat vineri la meciul de baschet al fiicei lor North – deși cei doi au sosit separat.

  Kardashian s-a oprit la joc cu North, 9, împreună cu ea și ceilalți trei copii ai lui West – Saint, 6, Chicago, 4 și Psalm, 3, a raportat TMZ.

  West, între timp, a apărut solo.

  Cei doi nu au mai comunicat de la recenta cascadorie a cămășii „White Live Matters” a producatorului „Yeezus” la Paris, de la interviul său ulterior cu Tucker Carlson și de la dezvăluirile sale antisemite, au declarat surse pentru Page Six.

  Mogul Skims este atât de sătul de comportamentul lui West încât nici măcar nu mai vorbește cu el despre programul copiilor lor fără o terță parte, spun surse familiare cu situația pentru Page Six.

  Kardashian, în vârstă de 41 de ani, a sosit la joc cu cei patru copii ai ei și ai lui West.PhotosByDutch / SplashNews.com West și Kardashian nu au mai vorbit de săptămâni în urma recentelor controverse ale West.WCP,4cnrs / BACKGRID

  „Nu au avut nicio comunicare în câteva săptămâni, iar toată comunicarea cu privire la programul copiilor este acum coordonată prin asistenți”, a declarat o sursă pentru Page Six.

  Vineri a fost doar a doua oară în câteva săptămâni când cei doi au apărut la unul dintre evenimentele organizate de North, după ce starul și rapperul reality tv au participat săptămâna trecută la unul dintre meciurile ei de baschet.

  West, 45 de ani, și Nick Cannon s-au îmbrățișat în afara jocului de baschet al fiicei lui West vineri.WCP,4cnrs / BACKGRID

  West a fost văzut îmbrățișând pe colegul celebru Nick Cannon înainte de a intra în joc.

  El a plecat înainte ca jocul lui North să se încheie, în timp ce Kardashian a rămas cu cei patru copii tot timpul, potrivit TMZ.

  Share

  Latest Updates

  Frequently Asked Questions

  Related Articles

  „Fara asteptari, fara dezamagiri”: 67 de citate despre incredere

  Intotdeauna exista acea persoana in care ai avut cea mai mare incredere, doar pentru...

  332 de citate care iti vor da putere sa nu renunti niciodata

  Ei spun „Cand viata iti da lamai, fa limonada”. Eu spun „Cand viata iti...

  10 citate motivationale care sa te ajute sa te simti mai bine

  Susurile si coborasurile sunt normale si este imposibil sa ai o atitudine pozitiva in...

  40 de citate despre manipulare

  Simplu spus, manipularea este o tactica pe care oamenii o folosesc pentru a obtine...