More

  Să fim tare pentru primul eveniment pe covorul roșu al lui Jennifer Lopez și Ben Affleck ca cuplu căsătorit – E! Pe net

  Jennifer Lopez și soțul Ben Affleck și-au făcut prima lor apariție pe covorul roșu împreună la aproape două luni după ce s-au căsătorit într-o ceremonie din Georgia. Vedeți mai jos look-urile potrivite ale perechii.

  Ceas:

  În interiorul nunții din Georgia a lui Jennifer Lopez și Ben Affleck: FOTOGRAFII

  Proaspetii casatoriti sunt aici!

  La aproape două luni după ce Jennifer Lopez  și soțul Ben Affleck s-au căsătorit într-o ceremonie din Georgia, cuplul și-a făcut prima lor apariție pe covorul roșu împreună ca o pereche căsătorită la Ralph Lauren SS23 Runway Show pe 13 octombrie.

  Pentru evenimentul – care a avut loc la Biblioteca Huntington, Colecțiile de Artă și Grădina Botanică din San Marino, California –  actrița Marry Me  , în vârstă de 53 de ani, a purtat o rochie neagră, cu dungi, cu o pălărie neagră cu boruri largi. Actorul Deep Water ,  în vârstă de  50 de ani, a păstrat totul simplu într-un costum complet negru și cămașă și cravată asortate. 

  Pe tot parcursul nopții, perechea a păstrat PDA-ul lumina ținându-se de mână. La un moment dat, Ben a fost văzut și cu brațul în jurul taliei soției sale. 

  Seara lor de ieșire vine la aproape două luni după ce cuplul și-a schimbat jurămintele de nuntă pentru a doua oară, într-o ceremonie de nuntă fastuoasă în Georgia, pe 20 august. (Ben și Jennifer și-au făcut oficial uniunea pentru prima dată în iulie, într-o ceremonie intimă din Las Vegas.)

  Oaspeții de seamă ai nunții din Georgia au inclus  co-starul lui Ben, The Last Duel , Matt Damon  și soția sa  Luciana , regizorul Kevin Smith  și actorul  Jason Mewes .

  Într-un buletin informativ JLo de 1 septembrie, Jennifer a reflectat asupra zilei perfecte a nunții ei și a lui Ben. 

  Amy Sussman/Getty Images

  „Pentru noi, acesta a fost momentul perfect”, a   scris actrița Hustlers . „Nimic nu mi s-a părut vreodată mai corect și am știut că în sfârșit ne „ne așezăm” într-un mod pe care îl poți face doar atunci când înțelegi pierderea și bucuria.”

  Ea a adăugat: „Unul dintre cei mai perfecți din viața noastră. Nu am fi putut fi mai fericiți. Vă doresc tuturor același fel de fericire… genul câștigat cu greu, care este cu atât mai dulce pentru călătoria care a venit înaintea ei. .”

  Share

  Latest Updates

  Frequently Asked Questions

  Related Articles

  „Fara asteptari, fara dezamagiri”: 67 de citate despre incredere

  Intotdeauna exista acea persoana in care ai avut cea mai mare incredere, doar pentru...

  332 de citate care iti vor da putere sa nu renunti niciodata

  Ei spun „Cand viata iti da lamai, fa limonada”. Eu spun „Cand viata iti...

  10 citate motivationale care sa te ajute sa te simti mai bine

  Susurile si coborasurile sunt normale si este imposibil sa ai o atitudine pozitiva in...

  40 de citate despre manipulare

  Simplu spus, manipularea este o tactica pe care oamenii o folosesc pentru a obtine...