More

  Tot ce trebuie sa stiti despre „Succession ” sezonul 4

  Planuind urmatoarea lor miscare. Fanii au ramas la marginea locurilor dupa ce sezonul 3 din Succession s-a incheiat cu o fata familiara care zguduia lucrurile pentru fratii Roy si viitorul lor la Waystar Royco.

  Finalul celui de-al treilea sezon a fost difuzat in decembrie 2021 si s-a incheiat cu Shiv Roy (interpretat de Sarah Snook ) care si-a dat seama ca sotul ei, Tom Wambsgans (interpretat de Matthew Macfadyen ), a tradat-o raportandu-i tatalui ei, Logan Roy (interpretat de Brian Cox ). Aceasta revelatie a venit dupa ce Shiv si fratii ei Kendall Roy (interpretat de Jeremy Strong ) si Roman Roy (interpretat de Kieran Culkin ) nu au reusit sa-l impiedice pe Logan sa vanda compania de familie, Waystar Royco. CEO-ul viclean a schimbat regulile jocului, apeland la mama trio-ului, Caroline Collingwood, pentru a-l ajuta sa-si inlature dreptul la un vot super-majoritate.

  Dupa concluzia extraordinara, unii telespectatori speculeaza deja ca ar putea fi mai multe surprize pregatite pentru noul sezon – inclusiv o potentiala sarcina Shiv. Dupa ce a primit cel mai mare moment, Macfadyen a vorbit despre cum a ajuns povestea lui.

  „Am avut o conversatie devreme inainte de a incepe filmarile, care a schitat un posibil scenariu pentru final. Este unul amuzant, l-am ascultat, apoi l-am uitat, pentru ca lucrurile s-ar putea schimba, si orice vor ei sa faca este grozav”, a spus el in timpul unui interviu acordat in decembrie 2021. „Nu imi agatam palaria. si asteptam sa vina scenariul.”

  Schimbarea lui Tom a fost un soc pentru Shiv, dar nativul din Marea Britanie a adaugat ca decizia a urmat mult timp pentru personajul sau.

  „Este o acumulare – este un pivot cu o mie de taieturi. De la bun inceput, a trebuit sa ia multe. [Shiv] vorbeste despre o casatorie deschisa in noaptea nuntii lor – nu a fost o calatorie usoara pentru Tom, a trebuit sa ia o multime de lucruri de la frati, de la socrul sau si de la toata lumea”, Macfadyen. impartit. „Si apoi exista teroarea reala a potentialei pedepse cu inchisoarea. Cred ca ceva s-a rasturnat. Dar cand am citit ultimul episod, am spus: „Asta are sens”.

  Inainte de finalul sezonului 3, Cox a remarcat ca, desi exista posibilitati nesfarsite pentru unde poate ajunge saga Roy, serialul HBO Max probabil nu va dura pentru totdeauna.

  „As spune ca posibil inca doua serii si apoi cred ca am terminat. Dar depinde doar si poate fi doar o singura serie. Depinde ce simt scriitorii. Stiu ca au un final de joc. Nu ne-au spus care este finalul, dar exista un final de joc”, a declarat starul Braveheart  in octombrie 2021. „Deci, asa ajung la acel final, indiferent daca este nevoie de o serie sau de doua serii. Cred ca va fi greu sa renunt asa devreme. Cred ca mai are nevoie de cateva serii inainte de a ajunge cu adevarat la un punct culminant. Acesta este sentimentul meu. Deoarece natura sa iconica tocmai loveste, cred ca oamenii vor dori inca doua serii, dar s-ar putea sa primeasca doar una.”

  Stelele pot fi inca in intuneric, dar creatorul Jesse Armstrong stie exact cum se va incheia povestea.

  „Am o propunere pentru unde si cum cred ca vom termina. Nu este imuabil in ceea ce priveste colegii mei, vom discuta despre asta si despre cate sezoane se vor desfasura”, a spus el in decembrie 2021. „In mod similar, am o prezentare, nu vreau sa spun in public. va elimina putin din distractie si vreau sa ma intalnesc cu toti oamenii importanti din jurul spectacolului pentru a vedea daca toti simtim la fel.”

  In timp ce discuta despre posibilele viitoare pentru personajele principale, scenaristul a adaugat ca nu ar fi exclus sa-i vada pe fratii Roy gasindu-si o liniste pentru ei insisi.

  „Urmam niste reguli de fier ale spectacolului, care sunt sa incercam sa-l facem sa se simta aproape de adevarul unei organizatii media de aceasta dimensiune si structura si de psihologia oamenilor ca aceasta si a oamenilor pe care i-am creat. Dar, in acest sens, te-as trimite din nou la camera scriitorilor – nu as exclude niciodata o astfel de posibilitate”, a spus Armstrong la acea vreme. „Da, lumea este un lucru extraordinar si nu as exclude niciodata o astfel de posibilitate [dar] avand in vedere de unde au venit, se pare ca ar putea fi o intindere. Dar multe lucruri sunt intinse. Modul in care abordez spectacolul este sa testez acele ipoteze in raport cu realitatea si unde se afla, fara a lua decizii ferme prea devreme.”

  Share

  Latest Updates

  Frequently Asked Questions

  Related Articles

  „Fara asteptari, fara dezamagiri”: 67 de citate despre incredere

  Intotdeauna exista acea persoana in care ai avut cea mai mare incredere, doar pentru...

  332 de citate care iti vor da putere sa nu renunti niciodata

  Ei spun „Cand viata iti da lamai, fa limonada”. Eu spun „Cand viata iti...

  10 citate motivationale care sa te ajute sa te simti mai bine

  Susurile si coborasurile sunt normale si este imposibil sa ai o atitudine pozitiva in...

  40 de citate despre manipulare

  Simplu spus, manipularea este o tactica pe care oamenii o folosesc pentru a obtine...