More

  Compatibilitate Leu si Rac: dragoste, viata si compatibilitate sexuala

  Relatia pe care o ai cu un nativ din Rac ar fi una dintre cele mai bune. Acest lucru se datoreaza faptului ca, intr-o compatibilitate Leu si Rac, amandoi sunteti buni sa va satisfaceti unul pe celalalt. Amandoi intelegeti esenta trairii unei vieti emotionale si in asigurarea faptului ca nevoia psihologica a satisfactiei celuilalt.

  Cele doua zodii alearga mereu dupa daruire si tandrete. Este un fapt ca amandoi sunteti iubitori si grijulii, deoarece va este usor sa aveti grija unul de celalalt. Esti foarte increzator si loial relatiei. Amandoi va veti bucura unul de celalalt si va veti intelege. Mai mult, ai tendinta de a fi posesiv in ceea ce priveste relatia. In plus, iubitul tau este intotdeauna gata sa te faca in siguranta si stabil.

  Leul si Racul: dragoste si compatibilitate emotionala

  Pentru compatibilitatea emotionala a Leului si a Racului , amandoi sunteti oameni buni, cu comportamente cinstite si frumoase. Cu toate acestea, v-ar putea fi foarte greu sa va relationati unul cu celalalt. Amandoi sunteti simboluri ale iubirii si gandirii. Voi doi veti avea multe interese impreuna ca iubiti. De fapt, emotiile voastre impreuna vor fi foarte pure, curate si directe. Iubitul tau, pe de o parte, se va asigura ca iti daruieste o mare emotie care se va reflecta bine asupra familiei.

  De asemenea, iubitul tau se va asigura ca te simti iubit in masura in care esti gata sa ramai loial si sa fii bine conectat cu el/ea. In afara de aceasta, problemele apar adesea in relatia ta din cauza tendintei tale mari de a te uita in ochii altei persoane si pentru a fi indragostit. Iti va fi foarte greu sa-ti arati emotia iubitului tau din cauza tendintei tale de flirt.

  Leul si Racul: compatibilitatea vietii

  Amandoi sunteti intelegatori si creativi. De fapt, compatibilitatea amoroasa cu Racul Leu pe  care o aveti impreuna este grozava si plina de bucurie si dragoste. Amandoi veti prefera sa va protejati unul pe celalalt. De fapt, amandoi v-ati simti confortabil si mai in siguranta cu relatia voastra. In afara de aceasta, iubitul tau se va asigura ca relatia implica sensibilitate si creativitate.

  Iubitul tau se va asigura, de asemenea, ca familia este protejata de orice intrus. Vei fi cel mai mare si mai indraznet din relatie ca urmare a faptului ca esti Regele Zodiacului. Mai mult, casnicia ta cu Rac Leu  va fi plina de multa creativitate si maretie. Relatia ta va fi una sensibila. Faptul se arata in modul in care va relationati amandoi unul cu celalalt. Iti place sa te bucuri de casa ta si iti vei dori intotdeauna sa ai o familie unita. Iubitul tau, in schimb, este intotdeauna gata sa-ti ofere acest tip de familie.

  Suflete pereche Leu si Rac, ati putea avea multe probleme impreuna. Aceste probleme ar putea duce la o multime de argumente. Acest lucru se datoreaza faptului ca sunteti intotdeauna gata sa va urmariti diferitele opinii. Desi vrei ca relatia sa creasca, ea tinde sa esueze fara grija.

  Compatibilitate de incredere intre Leu si Rac

  Increderea acestui cuplu este posibila la un nivel mediu. Este cazul ca tu esti mereu centrul de atractie al oamenilor. Aceasta pozitie a ta il determina adesea pe iubitul tau sa se simta gelos, iar aceasta gelozie ar putea provoca o lipsa de incredere. Esti un interpret care ar putea fi un pic mai putin sustinator, in functie de situatia lucrurilor. Cu toate acestea, iubitul tau te poate considera aratos si te poate gasi iritant.

  Daca iti strangi iubitul cu dragoste, el/ea va avea atat de multa incredere in tine. El/ea i-ar fi foarte greu sa se indoiasca de tine. Este, totusi, recomandabil sa nu pastrati secrete intr-o relatie Leu si Rac . Iubitul tau ar putea simti cu usurinta un secret pastrat, iar acest lucru ar aduce neincredere in relatie. Mai mult, pasiunea ta pentru dragoste si sex te-ar indeparta de iubitul tau.

  Compatibilitatea comunicarii Leu si Rac

  Comunicarea Rac Leu nu este necesara doar intr-o relatie. Dar este apa care face ca relatia ta sa germineze bine. Este cazul ca amandoi sunteti condusi de cele doua luminatoare – Luna si Soarele. Aceste doua guvernari va fac pe amandoi sa aveti o relatie buna unul cu celalalt.

  Aceasta conexiune Leu si Rac nu este departe de faptul ca Luna si Soarele reprezinta subconstientul si, respectiv, mintea constienta. Cu toate acestea, amandoi ati impartasi interese similare impreuna. Viziunea voastra diferita asupra lumii ar putea schimba aceste interese similare. De cele mai multe ori, amandoi va este foarte usor sa va indepartati de discutia principala. De multe ori, iubitul tau ar putea alege sa mearga emotional, in ciuda plangerii tale ca te-ai plictisit de dezbaterea emotionala.

  Aceasta compatibilitate amoroasa cu Racul Leu  ar putea ajunge intr-o fundatura cand vine vorba de o relatie. Acest lucru se datoreaza faptului ca iubitul tau acorda multa atentie celorlalti oameni in timp ce discuta despre asta cu tine. Se pare ca esti prea in afara ligii celor pe care i-ar putea asculta atunci cand discuta. Aceasta atitudine a iubitului tau te-ar putea irita. De cele mai multe ori, temelia relatiei tale este sa descoperi ce ar schimba lumea in bine. Acest lucru va va face mai usor sa intelegeti misterul vietii.

  Compatibilitate sexuala: Leu si Rac

  Amandoi veti forma un cuplu interesant datorita simbolului vostru zodiacal fiind simbolurile luminii. De fapt, amandoi nu aveti planete drept conducatori, ci luminile solare. Desi amandoi nu aveti multe lucruri in comun, va va fi foarte usor sa aveti o  viata sexuala Leu si Rac.

  Este Leul compatibil sexual cu Racul? Relatia voastra unul cu celalalt este o relatie regala fiind faptul ca Luna si Soarele sunt considerate Regele si Regina zodiacului. Cand vine vorba de intimitatea Leului si Racului , amandoi ati putea sa faceti greseli serioase. Pentru ca activitatea voastra sexuala sa fie mai buna decat a altora, amandoi trebuie sa mentineti si sa afisati o rata ridicata de emotie. Fara ea, amandoi va va fi foarte greu sa va demonstrati sau sa va aratati unul altuia interesul sexual pe care il aveti.

  Lovirea patului ar fi putin dificila pentru semnele solare Rac Leu . Acest lucru se datoreaza faptului ca esti foarte pasionat de sex, in timp ce iubitul tau este mult prea emotional. Ar putea fi putin dificil pentru amandoi sa va intalniti intr-un anumit punct de convergenta. Cu toate acestea, activitatea voastra sexuala va fi mai buna daca amandoi ati putea ajunge la un compromis.

  Leul si Racul: guvernanti planetari

  Conducatorii planetei Rac Leu pentru amandoi sunt Luna si Soarele. Doua mari corpuri solare, de fapt, va conduc pe amandoi. Soarele este conducatorul personalitatii tale si este pentru natura sa individualista. Iubitul tau, in schimb, este stapanit de Luna si ceea ce arata ca este foarte emotionat. Soarele se ocupa mai mult cu ego-ul si cu individualismul tau.

  De fapt, zodiile Rac Leu  au un mod special de a ilumina calea in relatie. Vei incerca tot posibilul pentru a mentine energia si entuziasmul in relatie. Pe de alta parte, iubitul tau este gata sa faca relatia emotionala. De fapt, El/ea incearca tot posibilul pentru a se asigura ca esti bine ingrijit. Casa ta este, de asemenea, mereu aparata de el/ea.

  Elementele relatiei celor doua zodii 

  Elementele relatiei Leu si Rac care sunt posedate de aceasta relatie sunt apa si focul. Amandoi va straduiti bine pe aceste doua elemente pentru ca voi sa aveti mai mult succes in viata. In plus, amandoi va bucurati de combinatia frumoasa a celor doua elemente care va conduc relatia. Este de remarcat faptul ca trebuie sa te relationezi bine cu iubitul tau. Acest lucru se datoreaza faptului ca o singura inactiune ar putea rupe relatia in bucati.

  Iubitul tau tanjeste intotdeauna dupa securitate si stabilitate in relatia cu Racul Leu . De cele mai multe ori, le oferi iubitului tau portretizandu-te mai putin flirtand. In afara de asta, vrei sa fii mereu laudat si apreciat. Conflictele ar aparea cel mai probabil din diferentele dintre voi. Amandoi va va fi foarte greu sa va luati relatia de buna, atata timp cat va asigurati reciproc romantism si caracter practic.

  Compatibilitate Leu si Rac: Evaluare generala

  Scorul de compatibilitate Leu si Rac pentru relatie este de 29% . Acest lucru nu este deloc incurajator. Nu este una excelenta pentru o relatie de lunga durata. Amandoi veti avea o tendinta foarte mare de a va implica unul pe celalalt in conflicte si dezacorduri. Amandoi va va fi foarte greu sa va bucurati de relatie fara prea multa lupta. Lipsa de intelegere si incapacitatea de a te bucura de o viata stabila te-ar putea face sa scapi din relatie.

   Concluzie

  Desi amandoi impartasiti o multime de lucruri in comun in compatibilitatea Leu si Rac , legatura in aceasta relatie nu este prea mare. Este cazul ca amandoi va va fi foarte greu sa va descurcati unul cu celalalt atunci cand vine vorba de comunicare. Amandoi sunteti indivizi foarte activi, care deseori plutesc in aceleasi locatii fara teama. Exista o tendinta mare a posibilului accident ca urmare a lipsei de intelegere si emotie in relatie.

  Share

  Latest Updates

  Frequently Asked Questions

  Related Articles

  „Fara asteptari, fara dezamagiri”: 67 de citate despre incredere

  Intotdeauna exista acea persoana in care ai avut cea mai mare incredere, doar pentru...

  332 de citate care iti vor da putere sa nu renunti niciodata

  Ei spun „Cand viata iti da lamai, fa limonada”. Eu spun „Cand viata iti...

  10 citate motivationale care sa te ajute sa te simti mai bine

  Susurile si coborasurile sunt normale si este imposibil sa ai o atitudine pozitiva in...

  40 de citate despre manipulare

  Simplu spus, manipularea este o tactica pe care oamenii o folosesc pentru a obtine...