More

  DIY: fotografii agatate cu agrafe pe pereti

  Agatarea fotografiilor in casa noastra este o modalitate perfecta de a decora. Vom umple spatiile goale cu o multime de momente si ele ne vor aduce continuu amintiri grozave.

  Acum, exista modalitati super originale de a o face astfel incat, pe langa amintirea acelor momente, sa o facem intr-un mod distractiv si sa atragem atentia oaspetilor care vin acasa. Iti oferim un mod foarte diferit de a-ti agata fotografiile: cu agrafe de rufe! Ai nevoie doar de putina creativitate, imaginatie pentru a-i da nota personala si a-ti dezvalui fotografiile. 

  Idei de agatat fotografii cu agrafe de rufe

  Decorati fotografii pe o grila de fotografii

  grila pentru fotografii

  Este intotdeauna o idee buna sa ai in camera ta diferite fotografii pe care sa le schimbi oricand vrei; fotografii de vacanta, intalniri cu prietenii, mese in familie, fotografii cu animalul nostru… Cumparati o grila decorativa si ancorati-o de perete. Luati penseta colorata (puteti comanda trusa de dezvoltare cu penseta suplimentara) si lipiti fotografiile de-a lungul grilei… Va sugeram, de asemenea, sa vopsiti penseta de lemn cu culorile dorite, astfel incat sa fie toate de o singura culoare, de exemplu, sau mergi alternativ.

  Decorati cu fotografii pe o harta

  decora cu agrafe de rufe

  O alta optiune pe care o iubim este fixarea unei harti deasupra unei piste de franghie si fixarea fotografiilor deasupra acesteia. Puteti scrie texte pe fotografiile dvs. in format retro. Putem decora harta cu fotografiile pe care le dorim… in mod ideal sunt legate de locurile in care punem acul dar o poti pune si in locurile unde vrei sa mergi in curand.

   Primele luni ale bebelusului  

  Ne place sa facem poze tot timpul, dar unul dintre momentele in care acest hobby se intensifica este atunci cand un bebelus ajunge in familie. O idee perfecta pentru a-si decora camera este sa creeze o galerie cu agrafe de rufe din primele sale luni. Pentru a-i da o nota mai dulce, cel mai bine este sa folositi o panglica colorata si sa decupati carton cu motive pentru copii. Vom plasa un carton pentru prima ta fotografie de nou-nascut si, de acolo, cate unul pentru fiecare luna pana cand ne dorim. Ideal este sa aveti cel putin primele 12 luni pentru a vedea cum creste. In spatele acestor carduri vom lipi cateva agrafe mici cu care vom tine fotografiile. Parintilor le va placea sa treaca in revista evolutia micutului lor si va fi un detaliu frumos de oferit.

  Rama foto cu agrafe de haine pentru cuplu

  decora cu agrafe de rufe

  Fie ca este Valentine’s Day sau nu, pentru ca stim deja ca trebuie sa ai detalii in fiecare zi a anului, cu siguranta ai alaturi de partenerul tau o serie de fotografii cu totul deosebite care ar trebui sa fie vizibile si nu, asa cum se intampla de obicei, in galeria de mobilul dvs. Pentru aceasta idee, poti cauta o tabla sau o pluta, pe care sa lipesti un carton decorat cu inimile sau frazele tale, initialele tale… si sa o incrucisezi cu o sfoara de la cap la cap. Pe aceasta franghie vom aseza agrafele de rufe de parca am fi agatat hainele, dar locul lor va fi acele super dragute dintre cele doua. O galerie plina de dragoste!

  Super cadru cu cleme

  Fotografiile au fost in mod traditional atarnate in rame. Ei bine, sa folosim un cadru gol pentru a crea o galerie. Puneti mai multe franghii de la un capat la altul si plasati cleme pe ele pentru a tine fotografiile. O idee simpla care amesteca cele mai traditionale cu una dintre cele mai actuale tendinte.

  Fotografii atarnate cu agrafe de rufe si multa lumina!

  Aceasta idee merge mai departe. Consta in agatarea de ghirlande luminoase pe perete si folosirea cablului pe post de franghie pentru a pune fotografiile pe cleme. Este o idee perfecta pentru a va face galeria si mai utila si pentru a lumina o camera.

  decora cu agrafe de rufe

  Pe langa aceste idei, mai sunt multe, asa cum am vazut deja in postarea noastra de idei incredibile pentru a decora peretii cu fotografii. Puteti adauga oricand franghii din diferite materiale sau personaliza si mai mult clemele, pictandu-le cu motive speciale pentru a crea un colt unic.

  De asemenea, daca esti unul dintre cei care acumuleaza fotografii pe mobil, este un moment bun sa le oferi celor mai special loc pe care il merita!  

  Share

  Latest Updates

  Frequently Asked Questions

  Related Articles

  „Fara asteptari, fara dezamagiri”: 67 de citate despre incredere

  Intotdeauna exista acea persoana in care ai avut cea mai mare incredere, doar pentru...

  332 de citate care iti vor da putere sa nu renunti niciodata

  Ei spun „Cand viata iti da lamai, fa limonada”. Eu spun „Cand viata iti...

  10 citate motivationale care sa te ajute sa te simti mai bine

  Susurile si coborasurile sunt normale si este imposibil sa ai o atitudine pozitiva in...

  40 de citate despre manipulare

  Simplu spus, manipularea este o tactica pe care oamenii o folosesc pentru a obtine...