More

  „The Witcher”: acesta este universul tau extins pe Netflix

   Toata lumea din Hollywood cauta o franciza. Toata lumea isi doreste propriul univers cinematografic Marvel, propriul Star Wars, propriul lor Lord of the Rings . HBO are universul creat de George RR Martin in jurul Game of Thrones, care va incepe sa profite de House of the Dragon, spin-off-ul axat pe familia Targaryen, iar Netflix a dorit cu tarie ca saga sa sa fie The Witcher , o adaptare a romanelor lui Andrezj Sapkowski.

  A ajuns sa fie. Chiar daca credem pe jumatate in datele platformei ca 76 de milioane de abonati au ales sa urmareasca cel putin doua minute din serial, este de netagaduit ca acesta a fost un mare succes si ca, cu precedentul seriei de jocuri video cu Geralt din Rivia. are potentialul de a fi franciza pe care o cautau. De fapt, Netflix nu si-a pierdut avant si, pe langa reinnoirea fictiunii principale pentru un al doilea sezon inainte de lansarea primului, a adaugat mai multe titluri in jurul lui.

  Ieri am aflat de anuntul unei miniserie prequel care creeaza deja universul extins al The Witcher pe Netflix . In momentul de fata, este alcatuit din aceste titluri, dar nu trebuie exclus ca vor aparea mai multe daca vor mentine legatura cu publicul.

  ‘The Witcher’, serialul principal

  Originea tuturor se afla in adaptarea directa a cartilor lui Sapkowski. Primul sezon ne-a prezentat pe Geralt de Rivia , un vrajitor care isi castiga existenta ucigand monstri care sperie orasele prin care trece; Yennefer, o vrajitoare care invinge respingerea din cauza deformarilor sale fizice si devine una dintre cele mai puternice, si Cirilla, o printesa care este persecutata de regatul malefic al lui Nilfgaard pentru ca detine o putere pe care nu o poate controla.

  Cele trei personaje ajung sa se aduna in jurul, tocmai, unei mari batalii impotriva armatelor lui Nilfgaard, dar toate sunt chemate sa implineasca un destin mult mai mare. Al doilea sezon, in care vom afla mai multe despre trecutul lui Geralt, ar trebui sa fie lansat anul viitor.

  „The Witcher: Nightware of the Wolf”, filmul de animatie

  Universul extins din jurul seriei merge inapoi in timp pana la un timp inainte de cel al lui Geralt. In cazul acestui anime, acesta va spune povestea lui Vesemir, mentorul lui Geralt , la inceputul vietii sale si a uceniciei sale ca vrajitor. Managerii sai sunt Lauren Schmidt Hissrich, showrunnerul The Witcher si Beau DeMayo, iar pe langa extinderea sagai, va umfla si catalogul anime Netflix, una dintre cele mai populare fatete ale sale.

  „The Witcher: Blood Origin”, miniserie de pe Netflix

   Hissrich va supraveghea, alaturi de Declan de Barra, aceasta miniserie live-action cu sase episoade, pe care Netflix a anuntat-o. Va avea loc cu 1.200 de ani inainte de actiunea din seria principala si va povesti despre caderea civilizatiei elfisti (un eveniment la care se face aluzie in The Witcher ) si ascensiunea primului vrajitor. In acea epoca a existat o conjunctie a sferelor care a determinat unificarea lumilor elfilor, monstrilor si barbatilor.

  Inca nu exista actori asociati cu proiectul si inceperea productiei va depinde probabil de modul in care evolueaza situatia rezultata in urma pandemiei de COVID-19. Al doilea sezon din The Witcher este programat sa inceapa filmarile in Marea Britanie in august.

  „The Witcher” de pe Netflix

  Proprietatile existente in afara domeniilor Netflix si in alte media decat televiziunea pot fi, de asemenea, considerate ca un univers extins. Desigur, exista cartile originale Sapkowski , dintre care sunt noua (de la prima, Ultima dorinta , pana la ultima, Sezonul furtunilor ), si apoi avem ceea ce a fost, pana acum, cea mai reusita adaptare a materialului respectiv. , saga Sapkowski.jocuri video The Witcher, dintre care exista trei titluri. Ultimul, The Witcher 3: Wild Hunt , a fost publicat in 2015.

  In plus, in Polonia a fost produs un serial de televiziune, in 2001 , intitulat in engleza The Hexer , ale carui episoade au fost ulterior rezumate si refacute intr-un film de doua ore care a convins cu greu pe nimeni.

  „The Witcher” se va concentra pe o singura cronologie in sezonul 2. 

  Share

  Latest Updates

  Frequently Asked Questions

  Related Articles

  „Fara asteptari, fara dezamagiri”: 67 de citate despre incredere

  Intotdeauna exista acea persoana in care ai avut cea mai mare incredere, doar pentru...

  332 de citate care iti vor da putere sa nu renunti niciodata

  Ei spun „Cand viata iti da lamai, fa limonada”. Eu spun „Cand viata iti...

  10 citate motivationale care sa te ajute sa te simti mai bine

  Susurile si coborasurile sunt normale si este imposibil sa ai o atitudine pozitiva in...

  40 de citate despre manipulare

  Simplu spus, manipularea este o tactica pe care oamenii o folosesc pentru a obtine...